Contact - Kind en Jeugd Centraal
604
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-604,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.1,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-850

CONTACTGEGEVENS
Kind en Jeugd Centraal is te vinden in het pand van Gezondheidscentrum Corpus.

Canadalaan 10
9728 EE Groningen

Telefoon: 06-11910777
Email: info@kindenjeugdcentraal.nl

De praktijk is geopend op maandag, dinsdag en donderdag.

Voor de volledigheid willen wij graag vermelden dat Kind en Jeugd Centraal op dit moment een wachttijd heeft van 6 weken.

Wanneer je een afspraak hebt, kun je bij binnenkomst in het pand plaatsnemen in de wachtkamer aan de linkerkant op de begane grond.  PARKEREN EN BEREIKBAARHEID
  Parkeren kan op de parkeerplaats voor het pand en is gratis. Gezondheidscentrum Corpus ligt vlakbij het Overwinningsplein en is daardoor ook goed bereikbaar met openbaar vervoer.

  VRAGEN & MEER INFORMATIE
  Bij vragen of verzoek tot meer informatie kan er contact worden opgenomen via het contactformulier, per email of telefonisch.
  (Indien niet bereikbaar, dan kan de voicemail worden ingesproken en bellen wij zo snel mogelijk terug).

  VERWIJZERS
  Verwijzen naar Kind en Jeugd Centraal kan via zorgdomein, email of per post. Wanneer inhoudelijk overleg wenselijk is, kan er contact opgenomen worden via email of ons centrale telefoonnummer. Indien niet bereikbaar, dan kan de voicemail worden ingesproken en bellen wij zo snel mogelijk terug.